Asiantuntevaa apua yritysjärjestelyihin

Laaja-alaisen kokemuksemme ansiosta osaamme kysyä oikeat kysymykset ja hakea puuttuvan tiedon päätöksentekosi tueksi.

Opastusta & neuvontaa

Tarjoamme yrityksesi taloudellisiin tunnuslukuihin nojautuvaa neuvontaa, joka auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä. Talousnumeroihin pohjaava päätöksenteko on tärkeää jo ennen kuin yritys on perustettu. Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan yhtiömuodon ja yhtiöjärjestyksen. Opastamme sinut perustamisvaiheen viranomais- ja pykäläviidakon läpi.

Tuomme uutta näkökulmaa jo olemassa olevaan liiketoimintaan ja autamme ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Seuraamme kanssasi yrityksesi tunnuslukujen kehitystä ja neuvomme, jos huomaamme tarvetta muutokselle.

Yrityksesi kasvaessa ja muuttuessa neuvomme sinua siinä, miten yrityksesi omistajapohjaa tai yritysmuotoa tai muita yrityksesi talouteen liittyviä asioita kannattaa muokata. Näin voimme yhdessä mahdollistaa yrityksellesi mahdollisimman hyvän tulevaisuuden.

Ohjeistamme ja laadimme tarvittavat asiakirjat.

  • Yrityksen perustaminen
  • Yhtiömuodon valinta tai muuttaminen
  • Yhtiön toiminnan kehittyminen ja laajentuminen
  • Yhtiöjärjestyksen muutokset
  • Osakekaupat ja varainsiirto
  • Fuusiot
  • Lupahakemukset
  • Yrityssaneeraukset

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Teemme viranomaisilmoitukset ja avustamme kirjanpitoon liittyvissä veroasioissa.

Palkkahallinnon palvelumme kattavat kaikki palkanlaskennan prosessit, palkkatapahtumien käsittelyn ja palkan maksatuksen.

Olitpa aloittamassa yritystoimintaa tai kehittämässä sitä, yritysneuvonta-palvelumme tarjoaa järeää asiantuntemusta tärkeisiin valintoihin.

Verotukseen kytkeytyvien ja usein monimutkaisten tilanteiden hahmottaminen ja hallittu johtaminen on erityisosaamistamme, josta olemme ylpeitä.

Autamme talouden hoidossa, muun muassa vuokranmaksujen seurannassa. Palvelemme myös verotuksessa, esimerkiksi kotitalousvähennysten ilmoittamisessa.

Tarjoamme isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille kirjanpidon ja taloushallinnon, sekä pilvipalveluna toimivan KiHa -ohjelmiston tehostamaan kiinteistönhallintaa​.

Neuvomme ja autamme yrityksiä hyötymään digitalisaatiosta eli liiketoiminnan sähköistämisestä. Automaattiset prosessit säästävät aikaa sekä rahaa ja tuovat kilpailuetua. Käytämme vain alan parhaita ohjelmistoja, joiden käyttöönoton teemme helpoksi ja autamme niiden kytkemisessä myös muihin järjestelmiin.

Kaikki taloushallinnon palvelut käytössäsi

Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.