Yhteistyökumppanit

Ohjelmistot

Visma Fivaldi logo

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, joka automatisoi rutiinisi. Visma Fivaldin sovellukset tarjoavat työkalut sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa

Visma Fivaldi

Netvisor logo

Optimoi liiketoiminta ja siirry älykkääseen taloushallintoon. Netvisor mahdollistaa reaaliaikaiseen tietoon perustuvan liiketoiminnan johtamisen ja antaa työkalut joiden avulla voit ennakoida mm. lähitulevaisuuden kassavirran.

Netvisor

Procountor logo

Finago tarjoaa käyttäjäystävälliset, kattavat ja kehittyvät taloushallinnon ohjelmistot sekä ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi.Finagon ohjelmistot, Procountor ja Tikon, toimivat 100 % pilvipalveluna, joka mahdollistaa taloushallinnon luotettavuuden, tehokkuuden sekä ajantasaisuuden.

Näin yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kun päivittäiset taloushallinnon rutiinit helpottuvat ja manuaalinen työ vähenee. Ja, mikä parasta kaikki tieto päivittyy automaattisesti kirjanpitoon!

Finagon taloushallinnon ohjelmistot tukevat asiakasyrityksen ja tilitoimiston yhteistyötä, kun molempien käytössä on sama sähköisen taloushallinnon järjestelmä. Lisätietoja ohjelmistoista saat Finagon verkkosivuilta.
finago.com

eTasku logo

Unohda kuittirumba, lopeta matkalaskusamba! eTasku-sovelluksella toimitat kuitit ja matkalaskut kirjanpitäjällesi suoraan älypuhelimella! Ei enää kadonneiden kuittien metsästämistä tai kuitteja täynnä olevaa lompakkoa! Nappaat kuitista kuvan eTaskulla ja kuitti siirtyy automaattisesti kirjanpitäjällesi!

eTasku on helpottanut jo yli 15 000 yrityksen kuittirumbaa! Voit kokeilla eTaskua maksutta yhdessä kirjanpitäjäsi kanssa 30 päivän ajan.  Voit ottaa eTaskun koekäyttöön lataamalla sen puhelimesi sovelluskaupasta tai kysymällä  kirjanpitäjältäsi.
etasku.fi

Fennoa logo

Fennoa on tilitoimistojen kanssa yhteistyössä kehitetty pitkälle automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu.

Fennoalla kirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon tekeminen on sellaista kuin sen olisi aina pitänyt ollakin: digitaalista, nopeaa, toimintavarmaa ja jopa hauskaa. Fennoan tarjoaa käyttäjilleen erittäin ketterät, helppokäyttöiset ja pitkälle automatisoidut digitaalisen taloushallinnon palvelut.

Fennoa on saumattomasti toimiva ja puhtaasti selainkäyttöinen ratkaisu, johon ihastut ensinäkemältä.

Lisätietoa: fennoa.com

Muita yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyökumppanit 1

Innox Oy on kotimainen ohjelmistoyritys. Päätuotteemme on toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistoille ja tilintarkastajille. Keskittymällä vain tiettyihin toimialoihin, saamme kehitettyä ohjelmat vastaamaan toimialojen käytäntöjä.

Ohjelmamme tuotetaan pilvipalveluina ja ne ovat selainkäyttöisiä. Toimialakohtaisen kehitystyön ja ohjelmassa käytettävien toimialatermistöjen ansiosta ohjelmien käyttäminen on helppoa.
innox.fi

 

Yhteistyökumppanit 2

Digital Audit Company Oy syntyi kolmen innovatiivisen yrittäjän halusta yhdistää voimansa ja luoda alalle aidosti digitaalinen tilintarkastusyhteisö. Haluamme olla digitaalisen kehityksen ajureita, joiden asiantuntijuus välittyy kaikessa tekemisessä.

Asiakkaan auttaminen on meille liiketoiminnan perustehtävä. Autamme asiakasta oppimaan, tekemään ja kehittymään. Mitä enemmän asiakas osaa ja ymmärtää itse, sitä parempia tuloksia saavutetaan. Olemme oppineet löytämään ja tunnistamaan yhteistyökumppanit, jotka omalla toiminnallaan edesauttavat asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Haluamme yhteistyöverkostomme kautta löytää parhaan asiantuntemuksen kuhunkin tarpeeseen ja tilanteeseen.

Tilintarkastuspalvelussamme pystymme tuottamaan asiakkaillemme huomattavaa hyötyä prosessin tehostumisen, laajan kokemuksemme ja osaavien asiantuntijoiden avulla. Tuotamme asiakkaille lisää tietoa yhtiön ja toimialan tilanteesta, toiminnan kehittämiskohteista. Palvelemme sopivan rennolla otteella ja aina täydellä osaamisellamme.
digitalauditcompany.fi

 

Yhteistyökumppanit 3

Olemme kotimainen yksityinen tilintarkastusyhteisö. Auditus on panostanut omassa työskentelyssään nykytekniikan hyödyntämiseen. Siksi olemme kehittäneet CRM-Audit -tilintarkastusjärjestelmän käyttöömme kattavine digitaalisine arkistoineen. Asiakkaalle tämä merkitsee muun ohessa töiden nopeampaa valmistumista määräajassa kustannustehokkaasti.

Palvelemme sekä perinteisessä että digitaalisessa taloushallinnossa asioitaan hoitavia yrityksiä ja yhteisöjä, kuten asunto- ja kiinteistöyhtiöt, yhdistykset ja säätiöt.

Annamme lisäksi erilaisia lausuntoja, kuten TEKES- ja RAY-tilitykset, rahankeräystilitykset, liikennealan voimavaratodistukset sekä lausunnot hakeuduttaessa yrityssaneeraukseen.

Sloganimme ”Tuloksesi tarkastaja – lähellä Sinua” – kuvaa asennettamme palvella asiakkaitamme.

Jos tarvitset palvelua, ota yhteys tai puhelimitse 010 328 4800.
auditus.fi

 

Yhteistyökumppanit 4

Veritas Eläkevakuutus on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vakuutusyhtiöistä Suomessa. Tavoitteenamme on olla paras työeläkeyhtiö pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä yrittäjille.

Tehtävämme on turvata Sinun eläkkeesi.
veritas.fi

 

Yhteistyökumppanit 5

Yritysfakta Oy jo lähes 40 vuoden ajan keskittynyt ja erikoistunut yritysten erilaisten maksu- ja velkaongelmien ratkaisuihin ja talouden vakauttamiseen. Olemme yksityinen ja riippumaton insolvenssiasioiden asiantuntijaorganisaatio.

Palvelemme kaiken kokoisia ja kaikilta toimialoilta olevia yrityksiä ja elinkeinonharjoittajia.

Kauttamme saat niin viralliset yrityssaneeraus- ja velkajärjestelyhakemukset kuin ns. vapaaehtoiset maksusopimuspalvelut.
yritysfakta.fi

 

Pyydä tarjous

Taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä
Copyright © 2021 FaktaCount
Vieritä ylös