Tietoa meistä

Olemme nuorekas ja nykyaikainen, mutta laajan kokemuksen omaava tilitoimisto, jolle uusinkaan talous- ja informaatiohallinnon tekniikka ei ole ”mörkö”.

Asiakkailtamme saatu palaute on meille tärkeää. Sen kautta meille on selvinnyt muun muassa, että valitsemamme palvelumalli on ollut oikea.

Koemme erityistä ylpeyttä, kun kuulemme asiakkaalta että – ”FaktaCountiin on helppo tulla, koska siellä palvelu on ystävällistä, keskustelevaa ja kuuntelevaa”. Tämä sama palaute on tullut esille myös asiakastyytyväisyyskyselystä, jossa haastattelimme yli tuhatta asiakastamme.

 

Asiakastarinat

Meillä on upeita asiakaskumppaneita, joiden äänen haluamme päästää kuuluviin yhä enemmän myös omissa kanavissamme. Keräämme tähän osioon asiakastarinoita matkan varrelta.

Arvot ja palvelulupaus

Tavoitteenamme on parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aikaansaaminen. Arvot ja palvelulupaus -osio listaa meille tärkeimpiä asioita.

Yhteistyökumppanit

Työskentelemme tiiviisti muiden taloushallinnon piiriin kuuluvien yritysten kanssa. Alan parhaat ohjelmistovalmistajat ovat kumppaneitamme, joiden avulla tuotamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut.

Auktorisoitu tilitoimisto

Palveluamme valvotaan ja kehitetään auktorisoidun tilitoimiston standardien mukaisesti. Tämä varmistaa ensiluokkaista työn laatua entisestään.

Tietosuojaseloste