Vaivatonta kiinteistönhallintaa pilvipalveluna

Mikä parasta, oman yrityksen taloushallinnon tehtävät onnistuvat samalla ohjelmistolla.

Kiinteistönhallintajärjestelmä on tärkeä osa kiinteistöstrategiaa

Isännöintiyrityksille ja taloyhtiöille tarjoamamme kiinteistönhallintaohjelmisto vähentää paperityön määrää ja tuo automaattiset prosessit helpottamaan rutiinitehtävien hoitamista.

Pilvipalveluna toimivaa ohjelmistoa voi käyttää suoraan selaimessa ja mobiilitoimivuutensa ansiosta oleellinen tieto sekä hallintatyökalut kulkevat kätevästi mukana missä tahansa.

Isännöitsijä, huoltopalvelut ja asukkaat yhteisellä alustalla​

Kiinteistön eri sidosryhmien tavoittaminen samassa järjestelmässä mahdollistaa asiakaspalvelun ja viestinnän nostamisen uudelle tasolle. 

Kerromme mieluusti lisää kiinteistöhallinnan ja taloushallinnon älykkäästi yhdistävistä palveluratkaisuistamme. 

faktacount-icon-100x100

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Teemme viranomaisilmoitukset ja avustamme kirjanpitoon liittyvissä veroasioissa.

faktacount-icon-100x100

Palkkahallinnon palvelumme kattavat kaikki palkanlaskennan prosessit, palkkatapahtumien käsittelyn ja palkan maksatuksen.

faktacount-icon-100x100

Olitpa aloittamassa yritystoimintaa tai kehittämässä sitä, yritysneuvonta-palvelumme tarjoaa järeää asiantuntemusta tärkeisiin valintoihin.

faktacount-icon-100x100

Verotukseen kytkeytyvien ja usein monimutkaisten tilanteiden hahmottaminen ja hallittu johtaminen on erityisosaamistamme, josta olemme ylpeitä.

faktacount-icon-100x100

Autamme talouden hoidossa, muun muassa vuokranmaksujen seurannassa. Palvelemme myös verotuksessa, esimerkiksi kotitalousvähennysten ilmoittamisessa.

faktacount-icon-100x100

Tarjoamme isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille kirjanpidon ja taloushallinnon, sekä pilvipalveluna toimivan KiHa -ohjelmiston tehostamaan kiinteistönhallintaa​.

faktacount-icon-100x100

Neuvomme ja autamme yrityksiä hyötymään digitalisaatiosta eli liiketoiminnan sähköistämisestä. Automaattiset prosessit säästävät aikaa sekä rahaa ja tuovat kilpailuetua. Käytämme vain alan parhaita ohjelmistoja, joiden käyttöönoton teemme helpoksi ja autamme niiden kytkemisessä myös muihin järjestelmiin.

Kaikki taloushallinnon palvelut käytössäsi

Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.