Huolehdimme kirjanpidostasi kokonaisvaltaisesti

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Avustamme kirjanpitoon ja laskutukseen liittyvissä veroasioissa ja viranomaisilmoituksissa.​

Taloustiedot ajan tasalla ja aina saatavilla

Sähköinen taloushallinto pitää yrityksen tärkeät taloustiedot jatkuvasti ajan tasalla ja näkyvillä, mikä mahdollistaa tietoon perustuvan liiketoiminnan johtamisen. Reaaliaikainen ja paikkaansa pitävä tieto helpottaa päätöksentekoa ja vähentää selvittelyihin ja tietojenkäsittelyyn kuluvaa aikaa.

Yhteistyö tilitoimiston ja asiakasyrityksen välillä on tehokasta, kun molemmat käyttävät samaa järjestelmää omilla tunnuksillaan. Ennen kaikkea se mahdollistaa tilitoimistolle tehokkaan osallistumisen, jolloin yrittäjän työkuorma kevenee.

Laajan ohjelmistotuntemuksen avulla räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin. Sähköiset taloushallintopalvelumme ovat käytettävissäsi ilman suuria järjestelmäinvestointeja, ja teemme käyttöönoton sinulle helpoksi.

Kirjanpitoaineisto sähköisesti tai paperilla – miten sinulle parhaiten sopii

Yrityksiä ja erilaisia tarpeita on valtava määrä, eikä sama toimintatapa sovi jokaiselle. Olemme asiakkaillemme joustava kumppani, ja palvelumme perustuu aina yksilöllisten erityispiirteiden huomioimiseen.

Taloushallinnon laaja kokonaisuus

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Teemme viranomaisilmoitukset ja avustamme kirjanpitoon liittyvissä veroasioissa.

Palkkahallinnon palvelumme kattavat kaikki palkanlaskennan prosessit, palkkatapahtumien käsittelyn ja palkan maksatuksen.

Olitpa aloittamassa yritystoimintaa tai kehittämässä sitä, yritysneuvonta-palvelumme tarjoaa järeää asiantuntemusta tärkeisiin valintoihin.

Verotukseen kytkeytyvien ja usein monimutkaisten tilanteiden hahmottaminen ja hallittu johtaminen on erityisosaamistamme, josta olemme ylpeitä.

Autamme talouden hoidossa, muun muassa vuokranmaksujen seurannassa. Palvelemme myös verotuksessa, esimerkiksi kotitalousvähennysten ilmoittamisessa.

Tarjoamme isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille kirjanpidon ja taloushallinnon, sekä pilvipalveluna toimivan KiHa -ohjelmiston tehostamaan kiinteistönhallintaa​.

Neuvomme ja autamme yrityksiä hyötymään digitalisaatiosta eli liiketoiminnan sähköistämisestä. Automaattiset prosessit säästävät aikaa sekä rahaa ja tuovat kilpailuetua. Käytämme vain alan parhaita ohjelmistoja, joiden käyttöönoton teemme helpoksi ja autamme niiden kytkemisessä myös muihin järjestelmiin.

Kaikki taloushallinnon palvelut käytössäsi

Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.