Palvelemme talousasioissa myös yksityishenkilöitä

Oman talouden seuraaminen, hallinta ja ennakoiva päätöksenteko on helpompaa asiantuntijan avulla.

Reaaliaikaisuutta, hallintaa ja kilpailuetua​

Täytämme veroilmoituksia ja niihin liittyviä lomakkeita, esimerkiksi myyntivoitoista ja tappioista sekä kotitalousvähennyksistä. Hoidamme lisäksi henkilökohtaiseen verotukseen ja verosuunnitteluun liittyvät asiat, joita ovat esimerkiksi kauppakirjat, varainsiirtoverot ja lahjakirjat.

Haluamme tarjota yksilölliset tarpeesi huomioivaa palvelua

Teemme toimeksiantoina erilaisia hakemuksia ja laadimme asiapapereita sekä teemme mm. vuokranmaksujen seurantaa.

Lähetä meille viesti ja kerro tilanteestasi. Meillä on varmasti näkemys kuinka voisimme olla avuksi.

faktacount-icon-100x100

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Teemme viranomaisilmoitukset ja avustamme kirjanpitoon liittyvissä veroasioissa.

faktacount-icon-100x100

Palkkahallinnon palvelumme kattavat kaikki palkanlaskennan prosessit, palkkatapahtumien käsittelyn ja palkan maksatuksen.

faktacount-icon-100x100

Olitpa aloittamassa yritystoimintaa tai kehittämässä sitä, yritysneuvonta-palvelumme tarjoaa järeää asiantuntemusta tärkeisiin valintoihin.

faktacount-icon-100x100

Verotukseen kytkeytyvien ja usein monimutkaisten tilanteiden hahmottaminen ja hallittu johtaminen on erityisosaamistamme, josta olemme ylpeitä.

faktacount-icon-100x100

Autamme talouden hoidossa, muun muassa vuokranmaksujen seurannassa. Palvelemme myös verotuksessa, esimerkiksi kotitalousvähennysten ilmoittamisessa.

faktacount-icon-100x100

Tarjoamme isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille kirjanpidon ja taloushallinnon, sekä pilvipalveluna toimivan KiHa -ohjelmiston tehostamaan kiinteistönhallintaa​.

faktacount-icon-100x100

Neuvomme ja autamme yrityksiä hyötymään digitalisaatiosta eli liiketoiminnan sähköistämisestä. Automaattiset prosessit säästävät aikaa sekä rahaa ja tuovat kilpailuetua. Käytämme vain alan parhaita ohjelmistoja, joiden käyttöönoton teemme helpoksi ja autamme niiden kytkemisessä myös muihin järjestelmiin.

Kaikki taloushallinnon palvelut käytössäsi

Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.