Onko mielessä yrityksen perustaminen - meiltä apu alusta alkaen

FaktaCount on tilitoimisto, josta saat neuvoja kaikkiin yrityksen perustamiseen liittyviin kysymyksiin.

Uuden yrityksen perustaminen

Kun uutta yritystä perustetaan, niin ensimmäinen päätettävä asia on yhtiömuoto; oletko elinkeinonharjoittaja, perustatko toiminimen, kommandiittiyhtiön, avoimen yhtiön vai osakeyhtiön. Yhdistys ja säätiö ovat myös joissakin tapauksissa vaihtoehtoja. Yhtiömuoto riippuu myös siitä, oletko perustamassa yhtiötä yksin vai onko teitä useampia.

Uusi yritys avaimet käteen -periaatteella

Olemme perustaneet satoja yhtiöitä, joten halutessasi saat meiltä yrityksen perustamisen avaimet käteen -periaatteella.  Saat meiltä apua myös silloin, jos olet jo ehtinyt perustaa yrityksen tai jos aiot perustaa yrityksen kokonaan itse.

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Teemme viranomaisilmoitukset ja avustamme kirjanpitoon liittyvissä veroasioissa.

Palkkahallinnon palvelumme kattavat kaikki palkanlaskennan prosessit, palkkatapahtumien käsittelyn ja palkan maksatuksen.

Olitpa aloittamassa yritystoimintaa tai kehittämässä sitä, yritysneuvonta-palvelumme tarjoaa järeää asiantuntemusta tärkeisiin valintoihin.

Verotukseen kytkeytyvien ja usein monimutkaisten tilanteiden hahmottaminen ja hallittu johtaminen on erityisosaamistamme, josta olemme ylpeitä.

Autamme talouden hoidossa, muun muassa vuokranmaksujen seurannassa. Palvelemme myös verotuksessa, esimerkiksi kotitalousvähennysten ilmoittamisessa.

Tarjoamme isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille kirjanpidon ja taloushallinnon, sekä pilvipalveluna toimivan KiHa -ohjelmiston tehostamaan kiinteistönhallintaa​.

Neuvomme ja autamme yrityksiä hyötymään digitalisaatiosta eli liiketoiminnan sähköistämisestä. Automaattiset prosessit säästävät aikaa sekä rahaa ja tuovat kilpailuetua. Käytämme vain alan parhaita ohjelmistoja, joiden käyttöönoton teemme helpoksi ja autamme niiden kytkemisessä myös muihin järjestelmiin.

Kaikki taloushallinnon palvelut käytössäsi

Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.