Onko mielessä yrityksen perustaminen - meiltä apu alusta alkaen

FaktaCount on tilitoimisto, josta saat neuvoja kaikkiin yrityksen perustamiseen liittyviin kysymyksiin.

Tilitoimistopalvelut - FaktaCount

Uuden yrityksen perustaminen

Kun uutta yritystä perustetaan, niin ensimmäinen päätettävä asia on yhtiömuoto; oletko elinkeinonharjoittaja, perustatko toiminimen, kommandiittiyhtiön, avoimen yhtiön vai osakeyhtiön. Yhdistys ja säätiö ovat myös joissakin tapauksissa vaihtoehtoja. Yhtiömuoto riippuu myös siitä, oletko perustamassa yhtiötä yksin vai onko teitä useampia.

Uusi yritys avaimet käteen -periaatteella

Olemme perustaneet satoja yhtiöitä, joten halutessasi saat meiltä yrityksen perustamisen avaimet käteen -periaatteella.  Saat meiltä apua myös silloin, jos olet jo ehtinyt perustaa yrityksen tai jos aiot perustaa yrityksen kokonaan itse.
Palvelumme aloittavalle yritykselle 1

Taloushallinto

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Teemme viranomaisilmoitukset ja avustamme kirjanpitoon liittyvissä veroasioissa.

Palvelumme aloittavalle yritykselle 1

Palkkahallinto

Palkkahallinnon palvelumme kattavat kaikki palkanlaskennan prosessit, palkkatapahtumien käsittelyn ja palkan maksatuksen.

Palvelumme aloittavalle yritykselle 1

Yritysjärjestelyt

Olitpa aloittamassa yritystoimintaa tai kehittämässä sitä, yritysneuvonta-palvelumme tarjoaa järeää asiantuntemusta tärkeisiin valintoihin.

Palvelumme aloittavalle yritykselle 1

Veroneuvonta

Verotukseen kytkeytyvien ja usein monimutkaisten tilanteiden hahmottaminen ja hallittu johtaminen on erityisosaamistamme, josta olemme ylpeitä.

Palvelumme aloittavalle yritykselle 1

Palvelumme yksityishenkilöille

Autamme talouden hoidossa, muun muassa vuokranmaksujen seurannassa. Palvelemme myös verotuksessa, esimerkiksi kotitalousvähennysten ilmoittamisessa.

Palvelumme aloittavalle yritykselle 1

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Tarjoamme isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille kirjanpidon ja taloushallinnon, sekä pilvipalveluna toimivan KiHa -ohjelmiston tehostamaan kiinteistönhallintaa​.

Palvelumme aloittavalle yritykselle 1

Liiketoiminnan sähköistäminen

Neuvomme ja autamme yrityksiä hyötymään digitalisaatiosta eli liiketoiminnan sähköistämisestä. Automaattiset prosessit säästävät aikaa sekä rahaa ja tuovat kilpailuetua. Käytämme vain alan parhaita ohjelmistoja, joiden käyttöönoton teemme helpoksi ja autamme niiden kytkemisessä myös muihin järjestelmiin.

Kaikki tilitoimisto- ja taloushallinnon palvelut käytössäsi

Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.
Taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä
Copyright © 2021 FaktaCount
Vieritä ylös