Ulkoista palkkahallintosi asiantuntijalle

Palkkahallinnon ulkoistaminen tuo varmuutta ja vapauttaa henkilöstön aikaa käytettäväksi yrityksen ydintoimintaan.​

Palkkahallinto 1

Räätälöidyt palvelut

Palkanlaskenta kuuluu oleellisena osana taloushallintopalveluumme, mutta tarjoamme sitä myös erillisenä palveluna. Palkkahallinnon konkarimme räätälöivät palvelukokonaisuuden yrityksesi koon, toimialan ja yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tunnemme eri alojen työehtosopimukset ja valitsemme tapauskohtaisesti sopivimman laskentaohjelmiston alan parhaista vaihtoehdoista.

Hoidamme kaikki palkanlaskennan prosessit, kuten palkkatapahtumien käsittelyn, palkkatodistukset ja arkistoinnin. Lisäksi huolehdimme, että viranomaisilmoitukset tehdään oikein ja ajallaan.

Esimerkkejä haasteellisista kysymyksistä, joita voi tulla vastaan palkkoja laskettaessa:

  • Kuka kuuluu milloinkin TyEL:n piiriin?
  • Mitä sovittiinkaan paikallisesti?
  • Ovatko vuosilomalain yksityiskohdat hanskassa?
  • Luonnistuvathan rutiininomaisten, toistuvien suoritusten lisäksi esimerkiksi lomarahat ja bonukset?

Palkkahallinnon ulkoistaminen on osa riskien minimoimisen strategiaa.

Palkkahallinnon ulkoistamisen hyödyt

Palkanlaskenta on yksi yleisimmin ulkoistettavista taloushallinnon toiminnoista pk-yrityksissä. Ulkoistaminen tarjoaa kustannussäästöjä, mutta alenevat kustannukset eivät ole ainoa syy asiantuntijapalvelun käyttämiseen.

Pienentää henkilöriskiä

Erityisesti pk-yrityksen on hyvä lisätä autonomiaansa ja ketteryyttä vähentämällä riippuvuutta yksittäisistä työntekijöistä.

Tulos on laadukas

Asiantuntijuus karsii virheet ja takaa oikea-aikaisuuden. Alan parhaat sähköiset järjestelmät ovat päivitettyjä ja hoitavat sekä monimutkaiset että rutiininomaisemmat laskelmat.

Asiantuntija auttaa aina

Yrityksesi oma asiantuntija tuntee toimintanne ja tilanteenne. Palkkahallinnon kulut pienenevät ja resursseja vapautuu tuottavampiin toimiin.
Palkkahallinto 2

Taloushallinto

Hoidamme kirjanpitosi rutiinit ja erikoistilanteet. Teemme viranomaisilmoitukset ja avustamme kirjanpitoon liittyvissä veroasioissa.

Palkkahallinto 2

Palkkahallinto

Palkkahallinnon palvelumme kattavat kaikki palkanlaskennan prosessit, palkkatapahtumien käsittelyn ja palkan maksatuksen.

Palkkahallinto 2

Yritysjärjestelyt

Olitpa aloittamassa yritystoimintaa tai kehittämässä sitä, yritysneuvonta-palvelumme tarjoaa järeää asiantuntemusta tärkeisiin valintoihin.

Palkkahallinto 2

Veroneuvonta

Verotukseen kytkeytyvien ja usein monimutkaisten tilanteiden hahmottaminen ja hallittu johtaminen on erityisosaamistamme, josta olemme ylpeitä.

Palkkahallinto 2

Palvelumme yksityishenkilöille

Autamme talouden hoidossa, muun muassa vuokranmaksujen seurannassa. Palvelemme myös verotuksessa, esimerkiksi kotitalousvähennysten ilmoittamisessa.

Palkkahallinto 2

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Tarjoamme isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille kirjanpidon ja taloushallinnon, sekä pilvipalveluna toimivan KiHa -ohjelmiston tehostamaan kiinteistönhallintaa​.

Palkkahallinto 2

Liiketoiminnan sähköistäminen

Neuvomme ja autamme yrityksiä hyötymään digitalisaatiosta eli liiketoiminnan sähköistämisestä. Automaattiset prosessit säästävät aikaa sekä rahaa ja tuovat kilpailuetua. Käytämme vain alan parhaita ohjelmistoja, joiden käyttöönoton teemme helpoksi ja autamme niiden kytkemisessä myös muihin järjestelmiin.

Kaikki tilitoimisto- ja taloushallinnon palvelut käytössäsi

Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.
Taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä
Copyright © 2021 FaktaCount
Vieritä ylös