Etäkonttori Rovaniemellä syksystä 2019

Etäkonttori Rovaniemellä

FaktaCountilla väki lisääntyy, mutta asiantuntijoistamme emme luovu helpolla.

Sanna Pulkkinen työskentelee FaktaCountilla palkkahallinnon työtehtävissä. Hän päätyi Kuhmoon paluumuuttajana ja kerkesi työskennellä Kuhmoon toimipisteessä noin puoli vuotta. Nyt hän tekee töitä etänä Rovaniemeltä, mihin hän muutti miehensä töiden perässä viime syksynä.

Sanna kertoo, että työskentely etänä on ollut hänelle uusi ja opettavainen kokemus. Totuttelemista on ollut siinä, että työkaverit eivät ole enää seinän toisella puolella huikkauksella tavoitettavissa. Sanna kuitenkin kokee, että työyhteisö ei puutu ympäriltään, sillä toimistonväen on helppo tavoittaa Teamsin tai puhelimen avulla. ”Olen iloinen, että asiakkaani ovat myös suhtautuneet hyvin muutokseen, sillä asiat ovat hoituneet niin kuin aiemminkin”, Sanna kertoo.

Sanna kuvailee, että Rovaniemi kaupunkina on vilkas matkailukaupunki. Ihmiset ovat ystävällisiä ja olemme kotiutuneet todella hyvin. Olemme molemmat mieheni kanssa eränkävijöitä ja Lappi on vienyt sydämemme jo vuosia sitten. Kaunis luonto ja tällä hetkellä keväinen aurinko hangen pinnalta lämmittää kovasti mieltä.

Haluan kiittää FaktaCountin työkamuja, sillä koen edelleen olevani työyhteisön jäsen, vaikka välimatkaa Kuhmoon on lähes 400 kilometriä. Molemmin puolinen luottamus on tärkeää.

Taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä
Copyright © 2021 FaktaCount
Vieritä ylös